The Lindhardt’s return

⭐️ The Lindhardt’s Return ⭐️

Efter længere tids overvejelse er det nu sikkert og vist at vi inden længe vender næsen hjem til Skive… 3,5 år har vi været på eventyr. Først 2,5 år i Lasbek og siden 1 år på Falster. Men nu er tiden altså inde til at vende hjem.
Vi har fået masser af oplevelser, venskaber og gode kontakter på vores vej som vi alle er dybt taknemmelige for. Ligeledes har vi haft masser af fantastiske heste under vores vinger og vi vender hjem med masser af optimisme og gåpåmod for fremtiden.

Hjemme i Skive vil vi, som i gamle dage, både have heste på vores gård og på Skive Trav. Vi ved at vores koncept fungere her og at vi kan fremføre talenter på disse fantastiske faciliteter…
Vi rejser hjem med få heste på hånden men allerede næste weekend vil vi være at finde i Ålborg på auktionen! Her vil vi forsøge at erhverve det nye
“Team Lindhardt-kuld”, så tøv endelig ikke med af tage kontakt hvis netop du behøver hjælp eller bistand til at finde den næste store stjerne!
Også på den svenske kriterie auktion er Christian på plads så tag endelig kontakt på 40613297 og få en uforpligtende snak.

Vi byder nye som gamle kunder hjertelig velkomne på holdet, og takker for opbakningen vi har fået på Falster. 🤗

Mvh Christian og Christina Lindhardt.