Billund, Lunden og Fyn….

Vi er på plads på 3 baner de næste 4 dage og vi starter ud med Frede Bork i Billund i dag. Han er en hest med stor kapacitet som vi tror meget på i stalden. Idag kommer han tilbage efter lidt halsproblemer som han er behandlet for og vi glæder os til at se ham på ovalen idag.

I morgen går turen til Lunden hvor vi medbringer Gullfoss og Evita Game. Gullfoss debuterer efter et fint prøveløb og hun er virker klar til at starte karrieren. Evita søger revanche efter den ærgerlige startgalop senest. Normalt er hun meget stabil og imellem de 3 første.

Søndag er det Fyn som gælder… Her starter Ellie Said That, Royal Blue og Easy Go Too Sejer.

Ellie var lidt svag senest og blodprøven viste lidt skæve værdier.. Hun virker fin og frisk igen og skal ses med vinderchance. Royal Blue er jo lidt en alt eller intet hest. Går hun fejlfri er hun fartfyldt og kan vinde. Easy har vi haft en periode i træning og han virker stærk i intervallerne. Se op…

Udover vores egentrænede heste er der også nogen fine gæsteture disse dage…