Ubesejret i DM for monteryttere...!

Top 3 ved dette års DM...

For andet år i træk løb DM for monteryttere af stablen og for andet år i træk gik sejren til stalden..... Der var på forhånd lagt op til en gyser i de 4 afdelinger.... Landets 10 bedste ryttere skulle dyste over 2 dage om trofæet... Et flot program og 4 fyldte felter var udbyttet af det hårde arbejde monteforeningen har lagt i at få dette arrangement op at stå!
1. Afdeling blev redet på Lunden fredag... Ellen Piltoft tog sig af denne og lagde sig i spidsen af konkurrencen... Samtidig stod der et stort grimt 0 ud for Christina Lindhardt i pointskalaen... :-)

Fredag aften drog vi videre til Bornholm hvor vi skulle ride de sidste 3 afdelinger... ( ekstremt flot at det kunne lykkes at skrabe 30 monteheste sammen på øen )

1. Afdeling var da lagt lidt op til at min hest skulle gå i spidsen. Det lykkedes til fulde og Pontoppidan svarede alle angreb hele vejen til mål... 8 point til samlingen ;-)

2. Afdeling var autostart... Quick Streamline fik en fornuftig start og kom hurtigt til inderbanen. 2 foranliggende galopperede i første sving så det blev hurtigt til ryg på førende... Kunne i sidste sving sætte angrebet ind og afgjorde sikkert til dagens anden sejr... 8 point mere til samlingen..

3 og sidste afdeling var måske det hårdeste løb på papiret med rigtig gode heste fra tillæg.. Da flere fra spidsvolten ikke kom ordentlig fra start var det spids direkte for Ishmir... Der opstod dog dramatik i 2 sving hvor han pludselig løb på en galop! Nåede dog at få ham sat i tide og kunne i sidste sving igen ride forbi og tage tredje sejr i 3 ridt!! 8 point mere og dermed samlet vinder af DM 2015...!!!

Intet mindre end fantastisk var det at være tilbage på Bornholm... En skøn bane at besøge med en dejlig stemning og masser af publikum... Jeg var så heldig at have hele familien med og det gjorde ikke stemningen ringere...

En dag jeg selvfølgelig sent vil glemme og jeg vil gerne her også sige tusind tak til ALLE i hesteejere som støttede op om dette års DM... Utroligt flot at vi kunne få 4 ridt hver på blot 2 dage...

Nu glæder jeg mig allerede til næste år :-)