Team Lindhardt

Christian Lindhardt (f. 1975) startede som selvstædig travtræner i Skive i 2002 efter i mange år at have arbejdet som staldmand/jockey hos de bedste trænere i ind- og udland. I 2016 gik turen videre til Tyskland, hvor Christian Lindhardt var hos Stutteri Lasbek i to og et halvt år med to trænerchampioner, inden han blev træner på NFT for siden at vende tilbage til Skive.

Christina Lindhardt (f. 1985) er uddannet hestemassør og har en livslang erfaring med pasning og pleje af heste. Ryttersken har flere DM-sejre, både i DM i monté og DM for montéryttere på samvittigheden, ligesom det også er blevet til mængder af sejre i ind- og udland. Den største uden tvivl sejren med herlige Having Said That i montéeliten på Elitloppdagen på Solvalla.

Staldens træningskoncept har udviklet flere toptravere i Danmark med Tano Bork (europamester og VM-deltager), Marc Mento (Jydsk 4-årings Grand Prix-vinder), Santana Bork (Jydsk 2-årings Grand Prix-vinder), Sensational (flere storløb), Having Said that ( flere storløb ), Outstanding Lady (en af de bedste hopper i årgangen) samt Outsider (montéstjerne med mange banerekorder). 

I Tyskland har Christina og Christian Lindhardt også udviklet flere tyske toptravere med Motion Pure (Hoppe Derby-vinder), Northern Charm (Breeders Course-finalevinder), Juan (flere storløb og V75-sejre), Osoma (kæmpe talent med blandt andet andenplads i Breeders Course-finale), Mac Smily (flere storløbsejre), Lesperanza (flere storløb og V75-sejre) samt Miss Godiva (flere storløbssejre).